Duis, L. ten - Ouborg painter / schilder

Schrijver:
Titel: Ouborg painter / schilder
ISBN: 9789012064385
Taal: Meertalig
Uitgever: Waanders
Bijzonderheden: 1990, hardcover met stofomslag, stofomslag verkleurd, anders goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9012064384

Pieter Ouborg (1893-1956) bracht een groot deel van zijn leven door in het toenmalig Nederlands-Indiƫ, jaren die bepalend waren voor zijn ontwikkeling als kunstenaar. Hij raakt diep onder de indruk van de oosterse cultuur. Niet alleen de uiterlijke verschijningsvorm ervan, maar vooral de diepere achtergronden van de exotische kunst en de belevingswereld van de autochtone bevolking was een bron van inspiratie.

Deze monografie is gebaseerd op zorgvuldig onderzoek van, veelal onbekend, materiaal, waaronder een indrukwekkend aantal brieven van de schilder geschreven aan vrienden en familie. Voor het eerst wordt een overzicht gegeven van het leven en werk van deze kunstenaar, die hoewel hij de nieuwste ontwikkelingen in de kunst nauwlettend volgde, steeds bewust terzijde stond.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Duis, L. ten - Ouborg painter / schilder