Dickens, Charles - Hard Times/Great Expectations

Schrijver:
Titel: Hard Times/Great Expectations
ISBN: 8717344727518
Taal: Meertalig
Uitgever: BBC/Bridge Entertainment
Bijzonderheden: 2006, 4 DVD's in slipcase, slipcase beschadigd, 305:00 minuten, goed exemplaar
Prijs: € 7,40
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Let op met kinderen tot 12 jaar.

- Hard times (1994) : Deze sfeervolle BBC-bewerking van de gelijknamige roman van Charles Dickens bewijst dat het indringende verhaal van ‘Hard Times’ na al die jaren nog niets aan kracht heeft ingeboet. Het speelt zich af in een industriestadje tijdens het Victoriaanse tijdperk, waar zakelijkheid belangrijker wordt gevonden dan menselijke gevoelens en ware hartstocht wordt onderdrukt.

- Great expectations (1999): Met ‘Great Expectations’ verfilmde de BBC een van de absolute meesterwerken van de beroemde 19e eeuwse Britse schrijver Charles Dickens. Het is het meeslepende verhaal van Pip, de wat bedeesde jongen die zich gaandeweg ontwikkelt tot een man van de wereld. Op zijn levenspad ontmoet hij de meest uiteenlopende figuren, zoals de angstaanjagende misdadiger Magwitch, de manipulerende Miss Havisham en de mooie maar harteloze Estella. Deze nieuwe bewerking van scenarist Tony Marchant is duister, af en toe omgeremd grappig en gespeend van elke vorm van sentimentaliteit.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dickens, Charles - Hard Times/Great Expectations