Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes e

Schrijver:
Titel: In kaart gebracht met kapmes en kompas.
Taal: Nederlands
Uitgever: ABP, Heerlen en KNAG, Utrecht.
Bijzonderheden: 2003, 1e druk, 383 Pagina's, soft cover, afmeting: 26,5 x 22,7 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat, met literatuur opgave, index.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitgeverij ter gelegenheid van het 130-jarig bestaan van het KNAG bij de gelijknamige tentoonstelling.
Deze interessante uitgave is voorzien van veel mooie foto's en kaarten, achterin het boek zijn nog 3 losse kaarten.
Samenvatting:
In kaart gebracht met kapmes en kompas 1e druk is een boek van Arnold Wentholt. ISBN 9789066010147

De historische inleiding op de geschiedenis van het Aardrijkskundig Genootschap toegespitst op de onderzoekings tochten, een van de belangrijkste doelstellingen in de eerste vijfenzeventig jaar van het genootschap, geeft een indruk van de politieke en maatschappelijke omstandigheden waaronder de tochten hebben plaatsgevonden. Het genootschap heeft in de eerste decennia een belangrijke rol gehad in het vergaren en verspreiden van geologische, natuurhistorische, antropologische en etnografische informatie, een logisch uitvloeisel van wat in die tijd onder de beschrijving van land- en volkenkunde werd verstaan. In een aantal artikelen wordt stilgestaan bij de functie die deze informatie heeft gehad voor de disciplines zelf.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas. Wentholt, Arnold. e.a. (red.). - In kaart gebracht met kapmes en kompas.