Deben, Bregje en Demian van der Reijden - De prijs van mijn kof

Schrijver:
Titel: De prijs van mijn koffie
ISBN: 9789082303148
Taal: Nederlands
Uitgever: Concreet Advies, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2020, 184 blz. Met kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 18,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Uitgebreide informatie over allerlei aspecten van koffie, zoals de teelt, milieu en duurzaamheid, handelsketen en eerlijke beloning en de toekomst.

Veel mensen genieten van de eerste kop koffie van de dag en van alle kopjes die daarna nog volgen. Koffie is voor velen een onmisbare drank, die energie geeft en op heel veel manieren gedronken wordt. De auteurs leggen uit dat de toekomst van koffie en koffieboeren in gevaar is. Als we niet op korte termijn overstappen op het duurzaam produceren van koffie en het naar behoren belonen van koffieboeren die met o.a. aandacht voor het milieu bezig zijn, dan verdwijnt ons dagelijkse kop koffie. We lezen alles over de geschiedenis van koffie, de duurzaamheid, de handelsketen en de toekomst. Echt ieder aspect dat met koffie te maken heeft, komt aan bod. Veel deskundigen komen aan het woord. De lezer wordt aangespoord kritisch te kijken naar de herkomst van koffie en de kennis die men met dit boek opdoet, helpt daarbij. De auteurs zijn een koffiejournalist en de eigenaar van De Koffieschool. Mooi uitgevoerd en zorgvuldig samengesteld door mensen die weten waar ze het over hebben.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deben, Bregje en Demian van der Reijden - De prijs van mijn koffie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.