Holliday, J - Mosquito

Schrijver:
Titel: Mosquito
Taal: Duits
Uitgever: Motorbuch, 1970
Bijzonderheden: nette hardcover met stofomslag, 255 pgs, vele fotos zw.w, Vz.kn Nl euro 5,95/ NL
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- uitstekend Duitstalig boek over 'the wooden wonder' zoals de Havilland Mosquito ook wel werd genoemd
- Dit legendarische houten(!) toestel uit de 2e WO was door zijn hoge snelheid / vliegplafond tot hun grote frustratie door de Duitsers vrijwel niet neer te schieten. Het was dan ook het veiligste toestel van de RAF gedurende de hele oorlog!
- De Mosquito was zeer veelzijdig: het vliegtuig werd niet alleen als foto-verkenner of snelle lichte bommenwerper voor verassings-aanvallen en doel-markering ingezet, maar bijv. ook als nachtjager.
- De Duitsers hebben tevergeefs een vergelijkbaar toestel geprobeerd te bouwen, ook 'Moskito' gedoopt, maar dit was geen succes omdat de Duitsers het verlijmen van de houten delen niet goed onder de knie kregen.
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Holliday, J - Mosquito

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.