COLLECTIF. - Bulletin du cercle archéologique littéraire et art

Schrijver:
Titel: Bulletin du cercle archéologique littéraire et artistique de Malines / Handelingen van de(n) Koninklijke(n) Kring voor Oudheidkunde, Letteren en Kunst van Mechelen. Tomes 1 (1889) - 114 (2010).
Uitgever: Malines/Mechelen, 1889-2010
Bijzonderheden: 114 jaargangen compleet. 114 années, série ininterompue. 30 années reliées en 24 tomes; les années restantes en livraisons. 30 jaargangen gebonden in 24 delen, de overige jaargangen in afleveringen. Gewicht ca. 60 kilo.
Prijs: € 1 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: On y joint / erbij gevoegd: Handelingen XLI Congres 1970 in 2 delen; Inhoudstafel deel I-XL (1889-1935); Inhoudstafel I-LXXX (1976); A. Callewaert, Thematische index op de eerste honderd jaargangen.... 1889-1997; Allucations prononcées à la Séance jubilaire du 29 mai 1936.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De KeerKring

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De KeerKring
  • Na uw bestelling ontvangen u en De KeerKring een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De KeerKring vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De KeerKring kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.