Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas n

Schrijver:
Titel: Zonder poespas naar de tapas
Taal: Nederlands
Uitgever: 2002 Boekenbent
Bijzonderheden: 1e druk Softcover in goede staat, 288 blz. met foto's / llustr.
Prijs: € 25,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Hoe was je reis?'
'Och, tja, we zaten in Spanje vast met de camper in een nauwe steeg, vlak voor Portugal bliezen we de motor op, bij het vrijkamperen werden we door een bosbrand verrast en meer van zulk soort “futiele” dingen. Maar verder heel gaaf!'

U kent al een reisverhaal over Spanje en Portugal? Maar kent u de “schatten” die daar verstopt liggen? In 2010 stond een reis door Andorra, Spanje, Gibraltar en Portugal voor Erik en Roos Boum in het teken van natuur, cultuur en geocachen. Geocachen is een mondiaal zoek-en-vind-spel waarbij men “schatgraaft” op meer dan een miljoen prachtige locaties die vaak niemand meer een blik waardig gunt. In vierenveertig dagelijkse, anekdotische hoofdstukken met meer dan 100 foto’s biedt Roos Boum u herkenning over oude beschavingen en landsgewoonten. Met haar eerlijke stijl spreekt zij uw vijf zintuigen aan en vertelt met relativerende humor en de nodige zelfspot, zeker inzake de man/vrouw-relatie, over hun belevenissen in deze vernieuwende reisroman. Reis mee met Roos en Erik en laat u bekoren door de schitterende pracht van het Iberisch Schiereiland.

Kort fragment – De schat moet hier liggen. Het huisje boven de ondergrondse bron is compleet overgroeid met klimop en bramen en heeft een grappig koepeldakje. De deur is reeds lang geleden verdwenen, net zoals de ruiten. In de kleine ruimte omhult het duister ons, slechts spaarzaam licht valt door de ronde overgroeide ramen. We horen, en o bah; we voelen water stromen! Zacht glijdt het nat langs onze schoenen. Ons zaklantaarntje geeft slechts een miezerig lichtje, net voldoende om te zien dat er in het midden door een kanaaltje, water stroomt. Prachtig, helder water. We gaan de smalle, donkere tunnel binnen. Hier en daar is hij ingestort en liggen de stenen in het watertje. Langzaam, meer op de tast dan dat we wat zien, schuifelen we wijdbeens verder. Op iedere “kade” langs het watertje, een voet. Ik concentreer me op waar ik in het schemerige licht mijn voeten neerzet. Stukken stuc breken af onder mijn steunzoekende handen. Er volgt een trap met vijf spekgladde treden. Een baan licht valt naar binnen door de kapotte muur. Ineens pakt iets mijn haar!
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas Roos Boum - Fotobewerking Chantal Huijbregts - Zonder poespas naar de tapas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.