Leesluis is momenteel afwezig,Leesluis heeft de volgende melding achtergelaten:

In verband met omstandigheden worden bestellingen van 6 juni 2024 tot 15 juni 2024 vanaf 17 juni 2024 verzonden.

De verkoper verwacht te reageren na 15-06-2024

Man, Herman de - Herman de Man Omnibus

Schrijver:
Titel: Herman de Man Omnibus
Taal: Nederlands
Uitgever: N.V. De Arbeiderspers, Amsterdam, 1954
Bijzonderheden: Gebonden, 467 bladzijden. Iets vergeeld, rug verkleurd.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bevat de volgende titels:

De kleine wereld
Het is geen groote wereld, die twee landloopers op bedeltocht in één dag doorloopen maar dood en leven, goed en kwaad zijn, als in het Clauberg- Terzande van 't kleine Daantje Diddes, ook hier de grenzen. En grooter is de wereld nergens... Chef en Jochem zijn de twee landloopers uit Herman de Man's boek "De Kleine Wereld". Ze staan 's morgen te Schoonhoven op van hun britsen in een groot „slaaphok" en dan begint het boek. Ze wandelen bedelend en pratend naar Ysselstein en dan is 't boek uit. Maar heel een wereld ligt er tusschen Schoonhoven en Ysselstein. En zooals Alie van Wijhe-Smeding haar wereld door de oogen van een kleinen, speelschen en droomerigen jongen beschreef, zoo beschrijft Herman de Man door de oogen van twee oude zwervers „de Kleine Wereld" tusschen Schoonhove n en Ysselstein.

Een stoombootje in de mist
Een stoombootje in de mist, gaat over kermisklanten, bedelaars en gauwdieven, die elkaar altijd en overal weer tegenkomen. Als zij toevalligerwijs op dezelfde boot elkaar tegenkomen, ontstaat tijdens een plotselinge mist een levendige samenspraak, waarin talloze ongelofelijke verhalen en anekdotes de revue passeren.

Geiten
Geiten speelt zich af op voor Herman de Man vertrouwd terrein .Tussen Woerden ,zijn geboortestad , en Oudewater , het centrum van de streek waar zijn meeste romans gesitueerd zijn,loopt het lommerrijke riviertje de Linschoten , en daar komt de hoofdpersoon van Geiten ( de menselijke hoofdpersoon althans ) vandaan.Die hoofdpersoon is een daglonersvrouw die nog feodaal is opgevoed ,al heeft de plaatselijke adel zijn bezittingen aan rijke burgers moeten verkopen . Zij woont alleen met haar geiten en haar jongste dochter ,aan wie zij zich buiten mate hecht .Maar haar dochter trekt naar Den Haag en wordt daar een echte dame .De moeder gaat mee , maar kan in de residente niet aarden . De enige troost in haar eenzaamheid is de geit , die ze zelfs in de stad nog behouden heeft
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Man, Herman de - Herman de Man Omnibus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Leesluis
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.