Rene Diekstra - Overleven hoe doe je dat? - Over weerbaarheid

Schrijver:
Titel: Overleven hoe doe je dat? - Over weerbaarheid
ISBN: 9789068341348
Taal: Nederlands
Uitgever: Aramith Uitgevers
Bijzonderheden: 1993, paperback. Als nieuw, lijkt ongelezen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 0,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
1993, paperback. Als nieuw, lijkt ongelezen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Waarom breekt en Dinosaurus- film als Steven Spielbergs Jurassic Park alle records? Waarom geven de meeste mensen meer geld uit aan de auto dan aan enig ander technisch vinding'? Waarom is het bijna net zo moeilijk om een afspraak te maken met je partner of je schoondochter als met de oogarts? Waarom is de televisie soms dodelijk? Hoe komt het dat hoe later iemand in deze eeuw geboren is, hoe groter de kans is dat hij of zij aan depressies lijdt? En waarom is dat soms maar goed ook?
Over wat de techniek ons aandoet, maar vooral over wat wij onszelf aandoen, gaat Overleven, hoe doe je dat?, een speurtocht naar de bronnen van de techniek en van one weerloosheid en weerbaarheid daartegen. Door diep in de psychologische kern van de techniek binnen te dringen laat de hoogleraar klinische en gezondheidspsychologie, René Diekstra, zien hoe naadloos techniek en menselijke behoeften op elkaar aansluiten, waardoor bijvoorbeeld auto, televisie en gezondheidszorg nooit te stoppen, hoogstens in toom te houden verschijnselen zijn. Maar hij maakt ook duidelijk voor welke fundamentele behoeften de techniek ons absoluut niets te bieden heeft en we er beter aan doen haar verleidingen te weerstaan op straffe van ontwrichting van relaties met onszelf en anderen. 'De techniek, en dat is zowel een constatering als een waarschuwing, is in wezen liefdeloos.'
Verder lezen

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rene Diekstra - Overleven hoe doe je dat? - Over weerbaarheid Rene Diekstra - Overleven hoe doe je dat? - Over weerbaarheid Rene Diekstra - Overleven hoe doe je dat? - Over weerbaarheid Rene Diekstra - Overleven hoe doe je dat? - Over weerbaarheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mooi en niet te duur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mooi en niet te duur
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mooi en niet te duur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mooi en niet te duur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mooi en niet te duur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.