R.S. Bakels - W.B. Tholen150 reproducties naar werken van zijn

Schrijver:
Titel: W.B. Tholen150 reproducties naar werken van zijn hand met een biografische inleiding door Mr. Dr. R.S. Bakels, den kunstenaar op zijn 70sten verjaardag aangeboden.
Taal: Nederlands
Uitgever: 1930
Bijzonderheden: (24,5 x 31,4 cm), 386 pp. Dutch text, 154 ills. + 1 original etching, linnen hardcover with gold lettering and dustwrappers. Limited, numbered edition.
Prijs: € 210,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info: Fraai uitgevoerde monografie over Willem Bastiaan Tholen (1860-1931) verschenen ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van de kunstenaar.Gelimiteerde oplage van 350 exemplaren. Dit is nummer 214. Zeer goed exemplaar. Papieren omslag licht ingescheurd.

Moente Boeken uit Terherne

particulier

Logo Moente Boeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Moente Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Moente Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Moente Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Moente Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Moente Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.