Lowen, Alexander - Depressies en het lichaam / Depressies en he

Schrijver:
Titel: Depressies en het lichaam / Depressies en het Lichaam. De lichamelijke grondslag van vertrouwen en werkelijkheid / druk 1
ISBN: 9789060193679
Taal: Nederlands
Uitgever: Alpha - Boek
Bijzonderheden: 1975, paperback
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Iemand die depressief is zegt Alexander Lowen staat niet meer in verbinding met de werkelijkheid en heeft in het bijzonder het contact met je eigen lichaam verloren. We kunnen depressies echter te boven komen door sluimerende potenties wakker te roepen en lichaam en geest te oefenen even levend te reageren als een zuiver gestemd instrument in handen van een virtuoos. Voortbouwend op een groot aantal ervaringen met depressieve patiënten staat Lowen een " terug naar het lichaam " voor, een herwaardering van het contact met ons enige instrument van zelf-expressie. Hij geeft daar een aantal eenvoudige maar opmerkelijke effectieve oefeningen voor en zet de filosofie uiteen die achter zijn therapie steekt.
Verder lezen

Antiquariaat Fasol uit Gouda

zakelijk

Logo Antiquariaat Fasol

Bezoek onze website voor meer informatie over onze activiteiten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lowen, Alexander - Depressies en het lichaam / Depressies en het Lichaam. De lichamelijke grondslag van vertrouwen en werkelijkheid / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiquariaat Fasol

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Antiquariaat Fasol
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat Fasol
  Kamer van Koophandel nummer: 75948362
  NL003029199B05
  https://www.fasol.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Antiquariaat Fasol een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiquariaat Fasol vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Antiquariaat Fasol kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.