E. van Meekeren A. Limburg-Okken R. May, - Culturen b

Schrijver:
Titel: Culturen binnen psychiatrie-muren Geestelijke gezondheidszorg in een multiculturele samenlevinG
ISBN: 9789053527207
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Amsterdam 1e druk 2002 9789053527207
Bijzonderheden: grote softcover 348pp. in goede staat 24/17cm
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Steeds meer mensen met uiteenlopende culturele achtergronden doen een beroep op de GGZ en andere zorgverlenende instanties. Deze weten vaak niet hoe in te spelen op de vragen rondom diagnostiek, behandeling en bejegening. Dit boek beoogt een bijdrage te leveren aan de antwoorden op een aantal van deze vragen. Het markeert het einde van een congresreeks onder de titel Culturen binnen psychiatrie-muren, die plaatsvond in Oegstgeest tussen 1993 en 2002. De meeste auteurs leverden ook een bijdrage aan de congressen. Dit boek is vooral op de praktijk gericht en kent daarom vele casuïstiekbesprekingen naast specialistische onderwerpen, beleidsmatige visies en wetenschappelijk onderzoek. De redactie en de auteurs hopen dat door middel van de inhoud de zorg verbetert voor vele nieuwkomers, migranten, asielzoekers, vluchtelingen, ouderen, derde en verdere generaties, maar ook voor autochtonen. Alle psychiatrie is immers transculturele psychiatrie.

Het boek Culturen binnen psychiatrie-muren is bedoeld voor iedereen die cultuureen serieuze plek wil geven in zijn of haar dagelijkse werk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. van Meekeren   A. Limburg-Okken   R. May, - Culturen binnen psychiatrie-muren  Geestelijke gezondheidszorg in een multiculturele samenlevinG

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.