Bijl , Harry . [ isbn 9789082776201 ] 2721 - Hoera , ik heb ee

Schrijver:
Titel: Hoera , ik heb een Winkel ! ( Een winkel voor mijn klanten . ) Weten wat je kunt doen om van jouw winkel een nog groter succes te maken? Hoera, ik heb een winkel onthult de fijne kneepjes van retailmarketing. Elk aspect komt aan bod, of het nu
ISBN: 9789082776201
Taal: Nederlands
Uitgever: INretail .
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft en in als nieuwe staat - 2721 - 1e dr 2018 - 228 p - 2100 gr - 39x25 cm oblong
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- gaat om assortiment, locatie, promotie, personeel of de beste manieren om mensen te verleiden. We kijken niet alleen naar vandaag, maar werpen ook een blik in de toekomst. Het boek is zoals de retail zelf: scherp, afwisselend en actueel.

Dit boek is niet alleen prachtig gedocumenteerd en mooi vorm gegeven maar een “Must Read” voor iedereen die bij winkels is betrokken. Het geeft niet alleen inzicht in de ontwikkelingen maar helpt winkeliers ook om keuzes te maken. Retail verandert spectaculair de laatste jaren en zal waarschijnlijk nog sneller veranderen in de toekomst. De consument koopt anders en heeft andere behoeften. Hoe reageer je op al die aspecten van deze veranderingen. Dit boek helpt je stap voor stap bij het maken van die keuzes.

Hoera, ik heb een winkel! Een winkel voor mijn klanten geschreven door Harry Bijl is voor mij een speciaal boek. Toen ik werd gevraagd om hier een recensie over te schrijven kreeg ik spontaan het gevoel; ‘hoera, weer eens echt een leuk boek om te lezen!’ en dat bleek ook waar te zijn.

Als ervaren retailspecialist is het natuurlijk altijd interessant om weer eens te lezen hoe een gewaardeerde collega tegen de zaak aankijkt. Inretail is een degelijke organisatie met veel kennis van het retailvak, en binnen die club is de auteur dan weer een echte topper die weet waar hij over praat. En zoals vaker heeft hij ook dit keer weer een prima verhaal. Werk jij in het retailvak en vind je het ook af en toe lastig om je te onderscheiden van de grijze massa, dan is dit boek zeker de moeite waard. Het boek is geschreven vanuit passie. Harry wil je echt helpen! Maar uiteindelijk moet je het natuurlijk wél zélf doen. Naast het boek is er ook nog een website met handige extra info en hulpmiddelen. Maak daar vooral ook gebruik van! Met behulp van dit boek kun je niet alleen aan de ontwikkeling van je bedrijf bouwen, maar ook aan die van jezelf.

Het is een boek geschreven van mens tot mens. Dat blijkt uit de directe manier van schrijven. Daarnaast is het boek rijk en mooi geïllustreerd. Bovendien komen er in het boek van tijd tot tijd ook aansprekende ondernemers uit de dagelijkse praktijk aan het woord. Altijd weer leuk om te horen wat toppers uit ons vak kunnen en willen vertellen over hoe zij het ervaren. De auteur legt ook uit dat je als ondernemer in de retail vandaag er niet meer omheen kunt om keuzes te maken. Als jij niet kiest dan word je ook niet gekozen. En ja, retail is best ingewikkeld. Om als ondernemer succesvol te zijn, moet je best van vele markten thuis zijn. Maar uiteindelijk begint het al met de eerste keus, wat is jouw markt eigenlijk? En hoe ga je het aanpakken. Jij bepaalt zelf jouw eigen succes. Tenslotte winnaars hebben een plan en verliezers een excuus!

Om als retailer ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn zul je moeten werken aan twee dingen; Klanten blij maken en winst maken. Want als het je niet lukt om relevant te worden en te blijven voor je klanten dan is het vrijwel onmogelijk om nog voldoende omzet te maken om ook nog winstgevend te zijn en te blijven. En zonder winst is er geen continuïteit. De beroemde ‘p’s’ zoals product, prijs, presentatie die je vast al kent worden door de auteur in dit boek aangevuld met Passie, Prioriteiten, Profijt, Plek, Personen, Plezier, en Progressie en bij al deze ‘P’s’ gaat de auteur daar dieper op in met een in mijn ogen verfrissende kijk. Het was fijn om te zien dat de lezer ook direct met veel zaken aan de slag kan. Harry, dank voor het schrijven van Hoera, ik heb een winkel, dat onze mooie retailbranche weer een stap vooruit kan helpen!
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bijl , Harry . [ isbn  9789082776201 ] 2721 - Hoera , ik heb een Winkel ! ( Een winkel voor mijn klanten . )  Weten wat je kunt doen om van jouw winkel een nog groter succes te maken? Hoera, ik heb een winkel onthult de fijne kneepjes van retailmarketing.  Elk aspect komt aan bod, of het nu

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.