Lieshout, Ted van - Een lichtblauw kleurpotlood en een hollend

Schrijver:
Titel: Een lichtblauw kleurpotlood en een hollend huis
ISBN: 9789025839895
Taal: Nederlands
Uitgever: Leopold B.V.
Bijzonderheden: Hardcover 28 x 21,5, 48 blz, 2e druk 1998. Kreukeltje in schutblad, verder prima.
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Een jongen maakt een jubelboek ter gelegenheid van zijn eerste jubileum: tien jaar. Fantasievol prentenboek met gedichten, dialogen en platen vol verrassingen. Vanaf ca. 9 jaar.
Voor Ted van Lieshout kunnen kleuren klinken en gedichten dansen. Misschien komt dat omdat hij als dubbeltalent, dichter/schrijver en beeldend kunstenaar, steeds meer de neiging vertoont om in de kinderboeken die hij maakt de verschillende kanten van zijn kunstenaarschap in elkaar uit te drukken.

Ted van Lieshout (Eindhoven, 1955) wilde schrijver, tekenaar of zanger worden. Op zijn 19e ging hij studeren aan de kunstacademie in Amsterdam. Hij werd illustrator en maakte tekeningen bij gedichten en verhalen voor kinderen. Ook ontwierp hij boekomslagen en tekende hij voor kranten en tijdschriften. In 1986 verscheen het eerste boek waarvoor Ted de tekst schreef: Raafs reizend theater en verscheen de gedichtenbundel Van verdriet kun je grappige hoedjes vouwen. Deze gedichtenbundel werd meteen bekroond met een Vlag en Wimpel. In de jaren die volgden, schreef Ted nog veel meer kinderboeken en gedichtenbundels. In 1989 won hij het Charlotte Köhler Stipendium, de prijs voor de beste nieuwe auteur van kinder- en jeugdboeken, en in 1995 werd Begin een torentje van niks bekroond met de Gouden Griffel. In 2009 werd de driejaarlijkse Theo Thijssenprijs aan hem toegekend voor zijn gehele oeuvre.
Verder lezen

STARING uit Zutphen

particulier

Logo STARING

De verzenkosten die bij de boeken zijn vermeld, gelden voor verzending binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lieshout, Ted van - Een lichtblauw kleurpotlood en een hollend huis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij STARING

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met STARING
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en STARING een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van STARING vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • STARING kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.