Thienen, Prof. Dr. F.W.S. van (redactie) - Algemeene kunstgesch

Schrijver:
Titel: Algemeene kunstgeschiedenis: De Kunst der Menschheid van de oudste Tijden tot Heden in vijf deelen
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht, De Haan N.V.; Antwerpen, De Sikkel, 1948-1951
Bijzonderheden: Vanaf deel 4: Algemene kunstgeschiedenis: De Kunst der Mensheid van de oudste Tijden tot Heden, nu in zes delen
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zes delen compleet, in prima staat. Op de covers lichte gebruikssporen. Verfsporen bij deel II (Foto) en deel III. De boekruggen zijn iets verbleekt. Interessant is, dat de titel op de cover van de boeken na de spellingwijziging eind jaren 40 toch nog steeds "algemeene kunstgeschiedenis" luidt, met twee ee's dus.
Verder lezen

Second Chance uit Eppelborn

particulier
Welkom bij boekwinkeltje Second Chance.
Ik ben een particuliere verkoper, daarom heeft u helaas geen recht van retour.
Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met nadere informatie. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox als u geen bericht ontvangt.
Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd. Alle boeken zijn verpakt in beschermende folie.
De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thienen, Prof. Dr. F.W.S. van (redactie) - Algemeene kunstgeschiedenis: De Kunst der Menschheid van de oudste Tijden tot Heden in vijf deelen Thienen, Prof. Dr. F.W.S. van (redactie) - Algemeene kunstgeschiedenis: De Kunst der Menschheid van de oudste Tijden tot Heden in vijf deelen Thienen, Prof. Dr. F.W.S. van (redactie) - Algemeene kunstgeschiedenis: De Kunst der Menschheid van de oudste Tijden tot Heden in vijf deelen Thienen, Prof. Dr. F.W.S. van (redactie) - Algemeene kunstgeschiedenis: De Kunst der Menschheid van de oudste Tijden tot Heden in vijf deelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Second Chance

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Second Chance
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Second Chance een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Second Chance vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Second Chance kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.