Baantjer, A.C. - De Cock en de stervende wandelaar. De Cock en

Schrijver:
Titel: De Cock en de stervende wandelaar. De Cock en de wurger op zondag. De Cock en het lijk in de kerstnacht.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdamboek
Bijzonderheden: 1972, gebonden,317 blz, in goede staat maar erg verkleurd
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
1. Een Amsterdamse rechercheur stelt een onderzoek in naar de dood van een student, die wegens dronkenschap in de cel is beland en daar is overleden. 2. De Amsterdamse rechercheur wordt van vakantie teruggeroepen om het op een dood spoor geraakt onderzoek naar de moord op een prostituee te hervatten. 3. Wanneer in de kerstnacht het lijk van een jonge vrouw uit een Amsterdamse gracht wordt opgehaald, roept de jonge rechercheur Vledder zijn leermeester De Cock te hulp.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baantjer, A.C. - De Cock en de stervende wandelaar. De Cock en de wurger op zondag. De Cock en het lijk in de kerstnacht.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.