Dominicus, Jo - Zweden

Schrijver:
Titel: Zweden
ISBN: 9789025702311
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheden: 1977, paperback, 222 blz, bindng is goed, boek is verkleurd, bruine vlekjes, vouwtje in voorplat, zwart-wit foto's,
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Velen willen eens wat anders in hun vakantie dan drommen mensen, hitte, stranden. Natuurlijk, ze willen ‘eruit’ zijn, in een andere omgeving dan de bekende verkeren, zien en genieten van schoonheid. Ga dan naar Zweden, waar u alles vindt wat u zoekt: rust, ruimte, de schoonheid van de bossen en de meren, de getuigenissen van een rijk en eeuwenoud verleden. De tijd – beschikbaar voor vakantie – is echter kort, altijd te kort. Je zou willen dat er iemand was die je de weg wees, je hielp alles uit je vakantie te halen wat erin kan zitten. Die ‘iemand’ is er: bescheiden, niet opdringerig, maar altijd gereed u te helpen: de ervaren reisgids J. Dominicus. Vanuit zijn woonplaats – Alkmaar – trekt hij naar vele, vele landen. Hij weet wat u nodig hebt, wat u wilt weten. Hij vertelt over de geschiedenis van het land van uw keuze en beschrijft u de mooiste routes; hij helpt u onderdak te vinden en kent de verbindingen; hij wijst u de weg bij het kiezen van wat u zult eten; hij geeft u al die tips die u graag zou krijgen.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dominicus, Jo - Zweden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.