Wassing, R.S. en Wassing-Visser, R - Indonesie (Dominicus)

Schrijver:
Titel: Indonesie (Dominicus)
ISBN: 9789025721633
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheden: 1989, gebonden softcover, 365 blz, met kleur en zwart-wit foto's. in goede staat
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Steeds meer mensen raken in de ban van het Oosten, Vooral Indonesië trekt jaarlijks vele toeristen. Opvallend daarbij is dat het niet meer alleen Java en Bali zijn die in de belangstelling staan, maar ook de meer afgelegen delen van de archipel. Dit boek beschrijft daarom behalve de bekende gebieden ook eilanden als Kalimantan, Sulawesi en Lombok; stuk voor stuk ware paradijzen met een indrukwekkende natuur. Kalimantan bijvoorbeeld heeft uitgestrekte, vrijwel ondoordringbare tropische regenwouden, waar zeldzame diersoorten het rijk alleen hebben. Lombok wordt beheerst door de ruim 3700 m hoge vulkaan Gunung Rinjani. Terecht noemde Multatuli Indonesië, vanwege haar prachtig groene kleur, ‘Gordel van smaragd’. Dit boek is een garantie voor een welbestede vakantie. Het combineert een inleidend overzicht van geschiedenis, cultuur, land en volk met praktische tips en met gedetailleerde beschrijvingen van talloze bezienswaardigheden. De speciaal gemaakte kaartjes en plattegronden verduidelijken het geheel.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wassing, R.S. en Wassing-Visser, R - Indonesie (Dominicus)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.