Vermeegen, Harry - Ballenjongen

Schrijver:
Titel: Ballenjongen
ISBN: 9789022982570
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 1995, paperback, 143 blz, in zeer goede staat
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ballenjongen gaat over bijzondere ontmoetingen. Het is een boek vol voorvallen, anekdotes en gesprekken met mensen die tot de verbeelding spreken. Prominenten, voetballers en trainers; waar hebben ze het over als de camera niet loopt? Verhalen over onder anderen Louis van Gaal, Ronald Koeman, Aron Winter, Romario, Trevor Brooking, Leo Beenhakker, Jan Wouters, Diego Maradona, Edgar Davids, Peter van Vossen, Gerald Vanenburg, Bryan Roy en Ruud Gullit. In Ballenjongen schrijft Harry Vermeegen, zonder pretenties, over het spel, de bal en de hoofdrolspelers.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vermeegen, Harry - Ballenjongen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.