Hamilton, L. - Mannen trainen en opvoeden

Schrijver:
Titel: Mannen trainen en opvoeden
ISBN: 9789044708691
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2005, Gebonden boek(je) / mooi -als nieuw- exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 4,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Tips en trucs om een man af te richten.
Zit! Af! Pootje! Mannen zijn net als puppy's! Ze zijn lief, aanhankelijk, speels (soms een beetje te!) en je kunt ermee pronken op straat of bij je vriendinnen. Maar net als een nieuwe hond brengt een nieuwe vriend heel wat met zich mee. Zo moet je bepaalde dingen voor hem opgeven die je misschien heel graag doet. En het vraagt behoorlijk wat tijd en energie om hem goed op te voeden zodat hij bijvoorbeeld niet voortdurend tegen je opspringt of kwijlend naar andere vrouwen kijkt. Dit superhandige boekje is de ideale raadgever voor elke vrouw die erover denkt een nieuwe man in haar leven te laten. Maar ook voor wie al een trotse bezitter is, biedt dit boekje heel wat praktische hulp. Je krijgt een heleboel informatie en handige tips om je tweevoeter te trainen en af te richten, volledig naar jouw wensen en behoeften. Een welopgevoede en gehoorzame man is immers voor het leven! Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod: - Jachthond of schoothondje? Kies het type dat bij je past - Het belang van heldere communicatie en bevelen - Probleemgedrag voorkomen en verhelpen - ‘Af!' - Seks en je vriendje - Je nieuwe vriend vertrouwd maken met andere personen
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.