Wilk, R. van der - Hypnose

Schrijver:
Titel: Hypnose
ISBN: 9789055990597
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromeda, Uitgeverij
Bijzonderheden: paperback in goede staat
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen België)
Meer info:
ROB VAN DER WILK:HYPNOSE. De hypnotherapeut Rob van der Wilk heeft en Alfa-training ontwikkeld waarvan het boek Hypnose een onderdeel is. Rob schrijft in een zeer leesbare stijl en haalt veel praktijk voorbeelden aan om zijn verhaal te illustreren. Hypnose is natuurlijk al eeuwen oud. Rob stelt dat, als hypnose wordt toegepast dat altijd tot verbetering leidt. Hypnose is een opgewekt gevoel dat het lichaam ontspannen maakt en ontspanning zorgt voor een zorgeloze gevoelservaring. Overspannen is stress en de oorzaak daarvan zijn de druk waar iemand onder gebukt gaat, traumatische ervaringen, onderdrukking, overbeheersing en nog veel meer. Daarnaast kan er sprake zijn van sociaal fobische angsten wat leidt tot hyperventilatie, fobieen, hartritmestoornissen, migraine en depressies. Met hypnose is daar, volgens de auteur, heel veel aan te doen. Hij geeft aan wat hypnose nu precies is, welke vormen van hypnose er zijn en hij geeft zelfs aan hoe je jezelf of een ander die je goed kent kunt helpen door jezelf of een ander in een lichte hypnose te brengen. Gevaarlijk is dat absoluut niet, als je maar de richtlijnen die Rob van der Wilk aangeeft, opvolgt. Rob van der Wilk is al 25 jaar psychoanalytisch werkzaam en is tevens voorzitter van de Vereniging van Hypnotherapeuten. In zijn praktijk past hij hypnose toe bij mensen die kampen met levensproblemen en hij stelt dat dat altijd met verbluffend resultaat is geschied waarbij tientalle jaren zielsverdriet binnen enkele sessies worden doorbroken. In zijn boek wordt alles over hypnose haarscherp duidelijk en kan u als lezer direct met hypnose aan de slag.
Verder lezen

Rietje uit Sint-Andries

zakelijk
Afhaling in Sint-Andries (Brugge)
Verzending naar thuisadres in België : 6.40€ via BPost of 5.00€ naar BPost afhaalpunt
Verzending naar thuisadres pakketpost in Nederland: 6.5€
- Het gelijktijdig bestellen van meerdere artikelen levert u een belangrijke besparing in de verzendkosten op
- Retour kan binnen de 14 dagen - verzenkosten van de retour zijn voor de koper - Het retouradres wordt u doorgegeven bij de retourmelding.
Verzending is op risico van de koper.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilk, R. van der - Hypnose

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Rietje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Rietje
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rietje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rietje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Rietje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.