Marie-Liesse Pouls - depressie, acedia en donkere nacht

Schrijver:
Titel: depressie, acedia en donkere nacht
ISBN: 9791220101509
Taal: Nederlands
Uitgever: Europa Edizioni
Bijzonderheden: 2020
Beschikbaar: 8 exemplaren
Prijs: € 12,90
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek beschrijft een zeer actueel thema: depressie, acedia (d.w.z. geestelijke dorheid) en donkere nacht. Drie situaties die voorkomen in het geestelijk leven, maar die vaak niet gemakkelijk te onderscheiden zijn. De auteur rijkt criteria aan, om de verschillen te herkennen en ze zo beter te kunnen behandelen en begeleiden. Het geheel is verrijkt met teksten van woestijnvaders en kerkleraren tot aan paus Franciscus. En wordt geïllustreerd met concrete voorbeelden van heiligen zoals Teresia van Avila, Theresia van Lisieux en Moeder Teresa. Kortom een waar compendium voor het spirituele leven!
Verder lezen

SpiritualiteitML uit Kerkrade

particulier

Logo SpiritualiteitML

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marie-Liesse Pouls - depressie, acedia en donkere nacht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij SpiritualiteitML

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met SpiritualiteitML
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en SpiritualiteitML een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van SpiritualiteitML vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • SpiritualiteitML kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.