C. van den Bovenkamp en C.P. Fase - Uitgebeeld verleden van Sin

Schrijver:
Titel: Uitgebeeld verleden van Sint-Annaland
Taal: Nederlands
Uitgever: Delta 58 Vlissingen
Bijzonderheden: prachtig fotoboek!
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 21,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Uitgebeeld verleden van Sint-Annaland' wordt het nieuwste fotoboek, deels in kleur, van Sint-Annaland. Het is samengesteld door C. van den Bovenkamp, auteur en publicist, die al 34 van dit soort fotoboeken heeft geschreven én door de dorpsgenoot van velen, de Sint-Annalander C.P. (Kees) Fase, die enkele duizenden foto's heeft en veel kennis van zaken van het dorp, die hij beschikbaar heeft gesteld. Het is ruim 30 jaar geleden dat het laatste fotoboek is verschenen, toen 90 pagina's. Nu, rond de 200 foto's in een kleine 13o pagina's. Slechts twee foto's zijn eerder uitgebracht, de andere foto's zijn allemaal nooit eerder gepubliceerd. Een uniek fotoboek voor allen die in Sint-Annaland wonen of er gewoond hebben. De verkoopprijs, na verschijning, oktober 2021, zal € 21,99 zijn. Nu voorintekenen voro € 19,99 kan bij C. (Kees) van den Bovenkamp, tel.: 0113-50 19 71 of opgeven per mail: cvdb44@gmail.com De oplage is beperkt, dus wees er snel bij. Véél schoolfoto's, van beide scholen, winkelpanden van voorheen, verenigingen, EHBO, kerkelijke verenigingen, kortom vrijwel alle dorpszaken zult u in dit fraaie fotoboek zien!!! Bestel direct een exemplaar voor uw kinderen of familieleden en kennissen elders...
Verder lezen

Zeeuwse plaatsen

particulier

Zeeuwse plaatsen uit Waarde (Zld.)

Bijvoegen: Uitgebeeld verleden van Hansweert en Schore, 108 blz. prijs: € 21,95

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. van den Bovenkamp en C.P. Fase - Uitgebeeld verleden van Sint-Annaland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zeeuwse plaatsen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zeeuwse plaatsen
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zeeuwse plaatsen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zeeuwse plaatsen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zeeuwse plaatsen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.