Cadée, Gerhard C. ; Sylvia van Leeuwen en Jan Johan ter Poorten (red.)

Schrijver:
Titel: Schitterende schelpen en slijmerige slakken. 75 jaar Nederlandse Malacacologische Vereniging 1934-2009. Malacologie als hobby en professie.
ISBN: 9789050113045
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederlandse Malacologische Vereniging, Leiden
Bijzonderheden: Gebonden, 2009, 142 blz. Met foto's tekeningen en een index.
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
25 artikelen van minstens zoveel auteurs waarin de malacologie, beroepshalve, maar nog veel meer als hobby beoefend, van allerlei kanten wordt belicht. De verhalen zijn gerangschikt in vijf thema's: de twee wetenschappelijke weekdiercollecties in Nederland (Zoölogisch Museum Amsterdam, Naturalis Leiden), fossielenonderzoek door Rijks Geologische Dienst, land- en zoetwaterweekdieren, de NMV zelf (met haar thans meer dan 600 leden), mariene schelpen en hun verzamelaars. Met veel persoonlijke herinneringen geeft het totaal een goed overzicht van de geschiedenis en het reilen en zeilen van de weekdierkunde in Nederland. Met persoonsregister.

Op blz. 71 t/m 74 tonen 75 leden hun favoriete schelp en lichten dit toe onder het motto van 'Hoe ik schelpengek werd'.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cadée, Gerhard C. ; Sylvia van Leeuwen en Jan Johan ter Poorten (red.) - Schitterende schelpen en slijmerige slakken. 75 jaar Nederlandse Malacacologische Vereniging 1934-2009. Malacologie als hobby en professie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.