Heijden, Sabine van der - Kerk voor een nieuwe generatie / zoek

Schrijver:
Titel: Kerk voor een nieuwe generatie / zoeken naar een kerk waarin jongeren geloven
ISBN: 9789063536466
Taal: Nederlands
Uitgever: Medema
Bijzonderheden: 2012, 180pp, paperback, als nieuw, lichte gebruikerssporen
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Jongeren en de kerk: een spannende combinatie. Veel kerken verliezen jongeren, andere groeien juist. Wat hebben jongeren nodig om te leren geloven?
In dit boek neemt Sabine van der Heijden ons mee in haar zoektocht. Ze verkent recente culturele ontwikkelingen en de invloed daarvan op onze manier van geloven. Met de termen 1.0, 2.0 en 3.0 beschrijft ze verschillende vormen van kerk-zijn en de consequenties die deze hebben: niet alleen voor het kinder- en jeugdwerk, maar ook voor de geloofsopvoeding in gezinnen ne het totale gemeente-zijn. Gezin, kerk en jeugdwerk zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden in het proces van leren geloven van nieuwe generaties.
Verder lezen

Studie/theologie

particulier

Studie/theologie uit Hardinxveld-Giessendam

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heijden, Sabine van der - Kerk voor een nieuwe generatie / zoeken naar een kerk waarin jongeren geloven Heijden, Sabine van der - Kerk voor een nieuwe generatie / zoeken naar een kerk waarin jongeren geloven Heijden, Sabine van der - Kerk voor een nieuwe generatie / zoeken naar een kerk waarin jongeren geloven Heijden, Sabine van der - Kerk voor een nieuwe generatie / zoeken naar een kerk waarin jongeren geloven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Studie/theologie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Studie/theologie
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Studie/theologie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Studie/theologie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Studie/theologie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.