Wilde, Johan de - Akerselva Oslo

Schrijver:
Titel: Akerselva Oslo
Taal: Nederlands
Uitgever: Het balanseer
Bijzonderheden: 1e druk, gebonden! Oplage 300 genummerde en gesigneerde exemplaren.Inleiding in het Nederlands, Engels en Noors. Erg goed exemplaar!
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Akerselva is een acht kilometer lange rivier die de stad Oslo opdeelt in westelijke en oostelijke stadsdelen. De kunstenaar Johan De Wilde maakte tussen 2004 en 2011 verscheidene wandelingen langsheen deze rivier. In Akerselva-Oslo 2004-2011 worden de fotografische beelden verzameld die hij langs dit parcours maakte.
Verder lezen

Kunstenfotografie

Kunstenfotografie uit Harlingen, Nederlands

Vraag AUB vooraf of de titel nog beschikbaar is!
Door de drukke werkzaamheden lukt het niet om overal foto's bij te plaatsen. Indien u geïntersseerd bent, kan ik u per e-mail een foto toesturen.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kunstenfotografie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kunstenfotografie
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kunstenfotografie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kunstenfotografie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kunstenfotografie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.