Kersbergen, Wouter - Wielman (serie Raketjes, na ca. 36 weken l

Schrijver:
Titel: Wielman (serie Raketjes, na ca. 36 weken leesonderwijs)
ISBN: 9789027661944
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheden: 2016, Hardcover boekje in prima staat, als nieuw. Verzk 3,95 euro (en dan kunnen er nog een paar vergelijkbare boekjes bij)
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Raketjes zijn leesboekjes voor kinderen die bij elk structureerwoord niet alleen de doelletter maar álle letters van het woord leren. Deze kinderen realiseren al vroeg een versnelling in hun leesontwikkeling

Luuk en Fiep zijn beste maatjes. Ze zitten in dezelfde klas. Ze wonen in dezelfde straat. Dan komt Evert in de klas. De jongen zit in een rolstoel. Hij krijgt een plek naast Fiep. Fiep en de nieuwe hebben lol. Dat vind Luk niet Luuk!
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kersbergen, Wouter - Wielman (serie Raketjes, na ca. 36 weken leesonderwijs) Kersbergen, Wouter - Wielman (serie Raketjes, na ca. 36 weken leesonderwijs)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.