Annie M.G. Schmidt, Nicolaas Matsier, Miep Diekmann e.a. - De 1

Schrijver:
Titel: De 13 beste kinderverhalen bij elkaar. In één adem uit.
ISBN: 8719950000023
Taal: Nederlands
Uitgever: Kokshoorn
Bijzonderheden:
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)

Lees, leer, plezier

particulier

Lees, leer, plezier uit Bergschenhoek

Wilt u meerdere boeken kopen neemt u dan svp contact op om te kijken of deze in één pakje naar u toegezonden kan worden. Van sommige schrijvers zijn er meerdere titels te koop. Zoals Guusje Nederhorst , 9 titels Woezel en Pip. Koopt u alle 9 titels dan krijgt u een korting. Dit geldt ook voor andere series. Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annie M.G. Schmidt, Nicolaas Matsier, Miep Diekmann e.a. - De 13 beste kinderverhalen bij elkaar. In één adem uit. Annie M.G. Schmidt, Nicolaas Matsier, Miep Diekmann e.a. - De 13 beste kinderverhalen bij elkaar. In één adem uit.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lees, leer, plezier

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lees, leer, plezier
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lees, leer, plezier een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lees, leer, plezier vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lees, leer, plezier kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.