Slager, J.W. - Gij hebt mijn rechterhand gevat

Schrijver:
Titel: Gij hebt mijn rechterhand gevat
ISBN: 9789061405962
Uitgever: Groot Goudriaan
Bijzonderheden: 2003, 62pp, Gebonden
Prijs: € 4,40
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Gij hebt mijn rechterhand gevat-Herinneringen aan Pieternella Neele en Aagje de Vries van ds. J.W. Slager, met een levensschets van ds. Slager door J.M. Vermeulen.

J.W. Slager was nog ouderling van de oud-gereformeerde gemeente van Stavenisse toen hij zijn herinneringen aan Pieternella Neele opschreef.
In haar geestelijk ontwaken speelden haar herinneringen aan de gezelschappen onder ds. B. Sterkenburg en - later - de bediening van ds. G. Maliepaard een belangrijke rol. Ze was twintig jaar toen haar banden stuk braken met de woorden uit Jesaja 45 vers 22: 'Wendt u naar Mij toe, wordt behouden alle gij einden der aarde; want ik ben God en niemand meer.'
Later voegde ds. Slager zijn herinneringen aan het leven en sterven van Aagje de Vries aan zijn eerste geschrift toe.
Verder lezen

Waard en Donkie

particulier

Waard en Donkie uit Oud-Beijerland

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waard en Donkie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waard en Donkie
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waard en Donkie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waard en Donkie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waard en Donkie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.