Fielding, Joy - She's Not There

Schrijver:
Titel: She's Not There
ISBN: 9781785762741
Taal: Engels
Uitgever: Zaffre Publishing
Bijzonderheden: 2017, 368pp, paperback
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info: Gelezen - nog heel netjes (zie foto)

Marrelis uit Kesteren

Logo Marrelis

Welkom, boekenliefhebber, in mijn digitale boekwinkeltje Marrelis!
De naam is een samenvoeging van mijn voornaam en ‘herlezen’ in het Frans. Ik lees in vlagen en verslind dan hele stapels boeken. En dan weer een tijdje niet. Omdat ik het belangrijk vind om schrijvers te ondersteunen, koop ik mijn boeken en doe dat hoofdzakelijk bij lokale boekhandels. Maar er is helaas een limiet aan de hoeveelheid boeken die je in huis kunt bewaren. En dus heb ik mezelf voorgenomen om eerst een nieuwe eigenaar gelukkig te maken met een van mijn boeken alvorens zelf weer een nieuw exemplaar aan te schaffen.
Aan elk gelezen boek kleven herinneringen. Waar je het gelezen hebt, en in welk jaargetijde. De fase van je leven en de emoties die je toen voelde. Het is dan ook ietwat een vorm van afscheid nemen, en tegelijk een vorm van hoop. Want het boek komt in nieuwe handen, en er worden nieuwe herinneringen gevormd.
Ik wens mijn boeken een mooie reis toe met hun nieuwe boekenliefhebber!
Met vriendelijke groeten,
Marjan
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fielding, Joy - She's Not There

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Marrelis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Marrelis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Marrelis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Marrelis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Marrelis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.