Bosch, Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van de Zwijndrechtse

Schrijver:
Titel: Canon van de Zwijndrechtse Waard
ISBN: 9789090350394
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Illustre Dordracum
Bijzonderheden: 108 pag. soft cover, A5 gelijmd, full colour.
Beschikbaar: 1254 exemplaren
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Canon van de Zwijndrechtse Waard is een ruim en representatief aanbod van een aantal zeer uiteenlopende onderwerpen, die elk een eigen licht doen schijnen over de wording van dit gebied. Een reeks miniatuurtjes met achter elk een hele wereld. Ingangen naar de geschiedenis, met handgrepen voor wie verdieping zoekt. Een vlot verhaal voor een breed publiek. Een canon als deze biedt zowel het overzicht (vijftig representatieve vensters) als de ademruimte (korte teksten, geen doorlopend verhaal) waarmee de lezer op een plezierige wijze inzicht kan krijgen in (en hopelijk belangstelling voor) zijn omgeving en hij de historische context waarin hij leeft beter op waarde kan schatten.
Verder lezen

Augustijnenhof uit Dordrecht

zakelijk

Logo Augustijnenhof

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bosch, Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van de Zwijndrechtse Waard Bosch, Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van de Zwijndrechtse Waard Bosch, Ad en Boezeman, Jan Willem - Canon van de Zwijndrechtse Waard

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Augustijnenhof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Augustijnenhof
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Historisch Informatiepunt Augustijnenhof
  Kamer van Koophandel nummer: 24467831

  www.augustijnenhof.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Augustijnenhof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Augustijnenhof vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Augustijnenhof kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.