Gilbert Morris - Morris, Gilbert-Thuisland (nieuw)

Schrijver:
Titel: Morris, Gilbert-Thuisland (nieuw)
ISBN: 9789402904499
Uitgever:
Bijzonderheden: De roman Thuisland van Gilbert Morris is het eerste deel in in de serie over De Familie Freeman.  De veertienjarige Lanie Belle Freeman uit Fairhope, Arkansas, heeft prachtige toekomstdromen. Ze is gelukkig op de plek waar ze woont en ze droomt e...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De roman Thuisland van Gilbert Morris is het eerste deel in in de serie over De Familie Freeman. 
De veertienjarige Lanie Belle Freeman uit Fairhope, Arkansas, heeft prachtige toekomstdromen. Ze is gelukkig op de plek waar ze woont en ze droomt ervan om te studeren en schrijfster te worden. Het leven lacht haar toe. En nu haar vader een nieuwe zaak begint en haar moeder haar vijfde kindje verwacht, lijkt het leven alleen nog maar mooier te worden.
Maar haar moeder is minder sterk dan verwacht en het zal enige tijd duren voor haar vader zijn schuld aan de bank heeft afbetaald. Wanneer onverwachte gebeurtenissen het gezin treffen, staat Lanie er alleen voor. Het is aan haar om het gezin bij elkaar te houden en het oude familiebezit, hun thuisland, veilig te stellen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gilbert Morris - Morris, Gilbert-Thuisland (nieuw)