Leida Verhagen - Verhagen, Leida-De verloren vader

Schrijver:
Titel: Verhagen, Leida-De verloren vader
ISBN: 9789024218196
Uitgever:
Bijzonderheden: Markus Welvering, de hoofdpersoon in De verloren vader van Leida Verhagen, is boer op 'Reinesse', de hoeve die van vader op zoon is overgegaan, en getrouwd met Emma. Samen hebben ze twee kinderen en zien ze uit naar de geboorte van hun derde. Het ...
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Markus Welvering, de hoofdpersoon in De verloren vader van Leida Verhagen, is boer op 'Reinesse', de hoeve die van vader op zoon is overgegaan, en getrouwd met Emma.
Samen hebben ze twee kinderen en zien ze uit naar de geboorte van hun derde. Het blijkt dat ingrijpende veranderingen in het leven van zijn zorgzame, stille vrouw Markus zijn ontgaan.
Ongemerkt is Emma een andere richting ingeslagen en maakt ze keuzes waar Markus niet achterstaat en waar hij zich eigenlijk ook geen raad mee weet. Zijn vrouw is namelijk tot de Jehova’s Getuigen bekeerd en weigert een bloedtransfusie bij de geboorte van hun derde kind.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leida Verhagen - Verhagen, Leida-De verloren vader