Wapperom, Hugo - Beangstigende Begeerte

Schrijver:
Titel: Beangstigende Begeerte
ISBN: 9789463389341
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2020, 385pp.
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Een ieder woont ergens. Wereldwijd woont een ieder ergens, meestal in een huis of in een huisje, meestal in een land dat zo nu en dan ook bezig is met andere landen. Soms zelfs met de gehele wereld. Een wereld die je goed leert kennen in een wereldoorlog of door de gedachte hieraan. Vooral ook bezien vanuit de geschiedkunde, waarop de Beangstigende Begeerte is gebaseerd. Tevens leert men elkaar goed kennen in een ellendige situatie. Zeker in een wereldoorlog. Zeker in die laatste wereldoorlog. Maar evenzo door te lezen over het ontstaan daarvan, over het begin daarvan en de jaren erna. Over een oorlog die een o zo beangstigende begeerte oproept. Wie weet helpen we de huidige wereld een beetje de goede kant op, alleen al door na te denken over de laatste wereldoorlog, dus mede over de wereld. Deze Beangstigende Begeerte, onder andere naar liefde en naar macht, kan bij een ieder ontstaan. Zo ook bij Ebbe, Hannah en Max. Zij delen hun gedachten met elkaar. Gedachten over de wereld die sterk werd beïnvloed door een beperkte groep werkelijke machthebbers, invloedrijke historische figuren, waarbij zij deels betrokken zijn. Gedachten over de wereld die nogal eens afwijken van de bekende historische gegevens. Een wereld die zich zo voltrok. Een wereld die zich in belangrijke mate zo voltrekt.

Hugo Wapperom is auteur en psycholoog. Hij schreef eerder De spinvlieg. Hierover:
- Jan Terlouw, schrijver en politicus: ‘wat een intriges, wat een hypocrisie, wat een vermenging van eigenbelang en vermeend landsbelang’
- AD: ‘Verbazingwekkende inzichten’
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wapperom, Hugo - Beangstigende Begeerte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.