Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ingenheim, Marieluise von - Sissi : een meisje wordt keizerin {

Schrijver:
Titel: Sissi : een meisje wordt keizerin {over Elisabeth van Oostenrijk}
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam: HMP (in samenwerking met BZZtôH), 1999. Hardcover in heel goede staat.
Bijzonderheden: Mooie editie. Exbieb, voormalig bibliotheekboek, hardcover met stempels, stickers op de rug en de voorzijde van de cover (waaronder een oranje "afgeschreven" sticker), en archiefkaartje. Verder netjes. Zie "meer info".
Prijs: € 1,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mooie editie. Exbieb, voormalig bibliotheekboek, hardcover met stempels, stickers op de rug en de voorzijde van de cover (waaronder een oranje "afgeschreven" sticker), en archiefkaartje. Verder netjes.

In heel goede staat. Let wel, er zitten dus wel stickers op de cover, o.a. de voorzijde. Mooi boek, in heel goede staat.

"Als jong, vrijgevochten meisje krijgt Elisabeth na haar huwelijk met de Oostenrijkse keizer problemen met het strenge hofprotocol en haar overheersende schoonmoeder."

Een boeiende, levendige biografie over de beroemde Sissi.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.