Tijsmans, Mark - Het Geheim van te veel Torens

Schrijver:
Titel: Het Geheim van te veel Torens
ISBN: 9789022319550
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Manteau / Standaard Uitgeverij, Antwerpen
Bijzonderheden: 2009, 7de druk, 359pp, paperback met flappen, in nieuwstaat
Prijs: € 8,25
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Oorspronkelijk gepubliceerd in 2006.
Genomineerd voor de Boekenleeuw 2007 en winnaar van de prijs van de Kinder- en Jeugdjury 2008 in de leeftijdscategorie 10 tot 12 jaar.
Zeer mooie uitgave, gezet in een helder, goed leesbaar lettertype.
Omslagillustratie en illustraties binnenwerk: Rocío del Moral.
Vanaf 10 jaar.
+ + +
Inhoud (flaptekst):
"Willem en Nelle Ter Toren, elf jaar oud, zijn een doodgewone tweeling. Ze wonen in weeshuis 'Het ongetwijfeld ongelukkige kind'. Als ze tijdens een stormachtige nacht van een mysterieuze oude man vernemen dat ze eigenlijk van adel zijn, pakken ze vlug hun koffers en verhuizen naar het kasteel van hun voorvaderen, Domein Tros de Tours. Daar krijgen ze een oude voorspelling te horen, over twee kinderen die moeten zoeken naar een schat, en al vrij snel wordt duidelijk dat zijzelf wel eens die twee kinderen uit de voorspelling zouden kunnen zijn. Samen met Fidelius, de huisknecht, en hun twee nieuwe schoolkameraadjes Flore en Wout, gaan ze de uitdaging aan. Maar ze moeten snel en heel voorzichtig zijn. De vijand loert om elke hoek, alleen weten de kinderen niet wie de vijand is. Het begin van een knotsgek avontuur..."

+ + +

In de regio Woerden-Montfoort e.o. bezorgt Boekhandel Ampersand dit boek zonder extra kosten rechtstreeks bij u aan huis.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tijsmans, Mark - Het Geheim van te veel Torens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Ampersand

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Ampersand
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Ampersand een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Ampersand vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Ampersand kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.