Mooji - Weidser dan de hemel, grootser dan de ruimte

Schrijver:
Titel: Weidser dan de hemel, grootser dan de ruimte
ISBN: 9789491411632
Uitgever: Samsara Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 24,90
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat als je alles wat je denkt te zijn – je lichaam, geest, emoties en conditioneringen – juist niet bent? Wat als dit slechts een zelfportret is, gevormd door gewoonten, aannames en onjuiste identificatie? Mooji toont ons dat we ten diepste tijdloze, grenzeloze liefde en vrijheid zijn en niet degene die we doorgaans denken te zijn.

In het inspirerende Weidser dan de hemel, grootser dan de ruimte roept hij ons op zelf op zoek te gaan naar onze ware natuur die bestaat uit puur gewaarzijn. Aan de hand van zijn inzichten die voortkomen uit diepgaand zelfonderzoek, parabels en wijsheidsonderricht, toont hij ons de directe weg naar de Waarheid. Tegelijkertijd wijst hij ons op de uitdagingen waar we in het dagelijks leven tegenaan zullen lopen.

Tevens beantwoordt Weidser dan de hemel, grootser dan de ruimte heel basale vragen als: ‘Als ik altijd één ben met het eeuwige Zelf, waarom ben ik dan bezorgd, depressief of boos?’ ‘Hoe belangrijk zijn mijn persoonlijke relaties, ambities en inspanningen om anderen te helpen als ik toch een oneindig Wezen ben?’ ‘Ik ben behoorlijk getraumatiseerd, kan psychotherapie me helpen om deze weg te gaan?’ ‘Hoe vergeef ik mensen die me gekwetst hebben?’

Mooji’s combinatie van humor en wijsheid zal zeker veel lezeres aanspreken. Eerder verscheen van zijn hand Adem van het absolute.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mooji - Weidser dan de hemel, grootser dan de ruimte