Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse hu

Schrijver:
Titel: Graven en Gravinnen van het Hollandse huis. Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg.
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers, Zutphen
Bijzonderheden: 1979, 1e druk, gebonden in kunstleren band met stofomslag, afmeting: 26 x 19,6 cm. Conditie: Ex-Libris voorin, Stofomslag is niet fraai is geplakt, verder een goed exemplaar. Zie foto's.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg. Dijkstra, Dr. B.K.S. - Graven en Gravinnen van het Hollandse huis.  Onderzoek van de stoffelijke resten, opgegraven op het terrein van de voormalige abdijkerk te Rijnsburg.