Toomer, Simon - Bomen voor in de tuin

Schrijver:
Titel: Bomen voor in de tuin
ISBN: 9789059204195
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman
Bijzonderheden: 2006, Hardcover met stofomslag, naam op voorblad, goed exemplaar
Prijs: € 14,25
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is veel meer dan alleen een encyclopedie: het is een zorgvuldige selectie van de tachtig beste bomen voor gebruik in kleine tuinen.

Elke boom is royaal geïllustreerd met gedetailleerde foto’s die interessante kenmerken belichten, zoals bladvorm, bladkleur, schors of bloemen. Bij elke bespreking van een boom vindt u heldere informatie over groeisnelheid, eisen ten aanzien van de verzorging en sterke punten per seizoen; in kaders worden de vitale karakteristieken van de boom opgesomd.

Een uitgebreid, geïllustreerd keuzemenu helpt u de boom te kiezen die het beste past in uw tuin, van soorten die gedijen op een onbeschutte plaats tot soorten met decoratieve vruchten en bloemen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toomer, Simon - Bomen voor in de tuin Toomer, Simon - Bomen voor in de tuin