Morris, Peter - Geschiedenis van Groot-Brittannie

Schrijver:
Titel: Geschiedenis van Groot-Brittannie
ISBN: 9789027444295
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 1995, paperback, rug verkleurd, goed exemplaar
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoewel onze banden met het land zeer oud zijn en wij er, op vakantie- of zakenreis, vaak komen, is onze kennis van de rijke historie van het ooit 'perfide' genoemde Albion beperkt. Nederlandstalige geschiedenisoverzichten blijken echter zeer schaars te zijn.

Deze beknopte geschiedenis vult de lacune op. Zij geeft een prachtig beeld van de ontwikkelingen op de Britse eilanden, vanaf de prehistorie tot en met het thatcherisme. Uit de analyses van politiek, economie, maatschappij en cultuur blijkt onder meer dat Engeland - sinds Willem de Veroveraar gevrijwaard van bezettingen - een pionier is geweest in de democratische en industriƫle ontwikkeling.
Vanzelfsprekend komen in het overzicht de belangrijkste gebeurtenissen en personen aan bod.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Morris, Peter - Geschiedenis van Groot-Brittannie