Schaafsma, Johan - Tot waar het water ons weert

Schrijver:
Titel: Tot waar het water ons weert
ISBN: 9789493172852
Taal: Nederlands
Uitgever: Gopher B.V.
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw. Paperback, 2020, 150pp.
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
In Tot waar het water ons weert wordt het verhaal verteld van een zekere ‘Theo’ die al op jonge leeftijd een passie heeft voor de natuurwetenschappen. Zodra hij daarin ook zelf werkzaam is, raakt hij zeer teleurgesteld. In plaats van bevlogenheid en elan ziet hij voornamelijk carrièrezucht en gesjoemel met uitslagen. Bovendien komt door een uitspraak van Wittgenstein en een schilderij van M.C. Escher, de status van de natuurwetenschappen zelf ernstig in gevaar. De gulzigheid waarmee hij eerst het hoogst haalbare wilde, slaat op dat moment om in een streven naar het eenvoudigst denkbare leven, door hem het punt ZERO genoemd. De eenvoudigst denkbare woning, evenals het eenvoudigst denkbare baantje, blijkt een haalbare kaart. Maar een zo eenvoudig mogelijke vrouw is een ander verhaal. Tot waar het water ons weert is een tegendraadse en deels ook hilarische literaire roman, een versmelting van fictie, natuurwetenschappen en filosofie waarin bovendien de grens tussen verteller en toehoorder vervaagt.

Johan Schaafsma (Leeuwarden 1944) was werkzaam als chemisch analist en later als wiskundeleraar. Hoewel hij een harde bèta is, heeft hij altijd een passie voor literatuur gehad. In 1993 debuteerde hij met de roman Ontaarde cirkels. Van Schaafsma verschenen verder een novelle, een kort verhaal en nog zes romans. Ook publiceerde hij in een aantal bladen.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schaafsma, Johan - Tot waar het water ons weert

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.