Gerungan, L. - De Origineel Argentijnse Keuken

Schrijver:
Titel: De Origineel Argentijnse Keuken
ISBN: 9789043901567
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Culinair
Bijzonderheden: 2005, 184pagina's, paperback in goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De Origineel Argentijnse Keuken is het eerste Nederlandse kooken kijkboek over de keuken van Argentinië, het Zuid-Amerikaanse land dat volop in de schijnwerpers staat sinds de romance van Willem-Alexander en de Argentijnse Máxima Zorreguieta. Voor topkok Lonny Gerungan was de bijzondere vriendschap tussen de kroonprins en zijn vriendin de aanleiding om dit kookboek samen te stellen, een boek waarin ook veel informatie wordt gegeven over de cultuur en historie van Argentinië en over de familie van Máxima Zorreguieta. Lonny Gerungan sprak in Argentinië met collega-koks en andere culinaire experts over de authentieke receptuur van hun land en kookte met hen. Bijzonder is Lonny's ontmoeting met Delia Hernandes Pacifio-de Monges, die lange tijd kokkin was bij de familie Zorreguieta. Met haar sprak hij over de lievelingsrecepten van Máxima en haar ouders, waardoor hij een uitzonderlijk kijkje had in de keuken van de familie Zorreguieta en dit boek een unieke invulling kreeg. De Argentijnse keuken is een weerspiegeling van de smeltkroes van culturen waaruit dit Zuid-Amerikaanse land is ontstaan. Spanjaarden, Portugezen, Italianen, Engelsen, Fransen, leren, Duitsers, Zwitsers en ook Nederlanders namen allen hun eigen culinaire gebruiken mee. Daarnaast treft men er veel karakteristieke gerechten aan waarvan de receptuur werd geïnspireerd door de eetgewoonten van de Indianen, de oorspronkelijke bewoners van Argentinië. In De Origineel Argentijnse Keuken is een keur aan recepten opgenomen die variëren van grill- en barbecuegerechten, maïsgerechten, escabeches, salades en nagerechten, zoals pudding, ijs en gebak. De schitterende beelden uit Argentinië en de culinaire fotografie zijn van de hand van Luis Bisschops.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerungan, L. - De Origineel Argentijnse Keuken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.