H.Th. Wijdeveld; Gordon Craig - Marionetten - Wendingen - Jaarg

Schrijver:
Titel: Marionetten - Wendingen - Jaargang 4, nr. 7 en 8 - 1921
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeversmaatschappij de Hooge Brug
Bijzonderheden: 1921, 50 pag. Goede staat - geen beschadigingen, raffia binding intact (zie foto's).
Prijs: € 55,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Verkeert in goede staat. De rug en raffia binding zijn intact, de pagina's zijn nog mooi, alleen wat vergeeld (zie foto's).

Omslag is ontworpen door C.A. Lion Cachet. Redactie van Hendrik Wijdeveld. De inleiding is geschreven door Hendrik Wijdeveld en Gordon Craig. Het blad bestaat uit afbeeldingen van werken van Sophie Taeuber, Otto Morach en Teschner. Dit blad heeft 50 bladzijden inclusief advertenties.
Verder lezen

Zinsmeister uit Hilversum

Logo Zinsmeister

Na bestelling van het boek ontvangt u een e-mail met de betaalgegevens. Zodra de betaling is binnengekomen wordt het boek verzonden. Wij streven ernaar het boek zo snel mogelijk te verzenden. Afhalen is niet mogelijk.
Voor vragen, vul het contactformulier in.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H.Th. Wijdeveld; Gordon Craig - Marionetten - Wendingen - Jaargang 4, nr. 7 en 8 - 1921 H.Th. Wijdeveld; Gordon Craig - Marionetten - Wendingen - Jaargang 4, nr. 7 en 8 - 1921 H.Th. Wijdeveld; Gordon Craig - Marionetten - Wendingen - Jaargang 4, nr. 7 en 8 - 1921 H.Th. Wijdeveld; Gordon Craig - Marionetten - Wendingen - Jaargang 4, nr. 7 en 8 - 1921

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zinsmeister

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Zinsmeister
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zinsmeister een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zinsmeister vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Zinsmeister kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.