Zuffi, S. - Duizend jaar schilderkunst van het jaar 1000 tot he

Schrijver:
Titel: Duizend jaar schilderkunst van het jaar 1000 tot het jaar 2000
ISBN: 9789040089855
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders
Bijzonderheden: 2004, Softcover, goed exemplaar
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit rijk geïllustreerde en gezaghebbende boek wordt met een grote gedrevenheid en deskundigheid de wereldwijde schilderkunst van het afgelopen millennium belicht. Het boek biedt een reis langs de meesterwerken, schilders, steden en kunstbewegingen – van de Romaanse fresco’s van het middeleeuwse Europa tot de graffiti van New York. Duizend jaar schilderkunst is een handzame, stimulerende ‘routekaart’ langs de kunstwerken die een onuitwisbare stempel op onze visuele cultuur hebben gedrukt.
Op uiterst innovatieve wijze, waarbij de auteur historische ontwikkelingen en geografische krachten in elkaar laat grijpen, worden in dit boek ongeveer 800 Europese en Amerikaanse schilderijen gepresenteerd. De verschillende naslaggedeelten bieden een extra ‘navigatiehulpmiddel’ om de lezer door de fascinerende stromingen in de geschiedenis van de schilderkunst te leiden.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zuffi, S. - Duizend jaar schilderkunst van het jaar 1000 tot het jaar 2000 Zuffi, S. - Duizend jaar schilderkunst van het jaar 1000 tot het jaar 2000