Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VA

Schrijver:
Titel: MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kern
Bijzonderheden: 1997/1998/1999, Gebonden met stofomslag, i.g.st., 319/295/320/288/320 blz
Prijs: € 16,95
Verzendkosten: € 6,45 (binnen Nederland)
Meer info:
MELODY-SERIE 5 delen - Virginia Andrews
1. MELODY
2. LIED VAN VERLANGEN
3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE
4. MIDDERNACHTMUZIEK
5. VERSTILDE STEMMEN

MELODY
Vertaling: Parma van Loon
Roman
De Kern 1997 (319 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
ISBN: 9789032505851

Eerste deel van de Melody-serie
Wanneer de vader van Melody Logan, een arme mijnwerker, bij een ongeluk om het leven komt, vertrekt haar knappe, gelukzoekende moeder Haille, op zoek naar een carrière als fotomodel. Onderweg bezoeken ze de familie van Melody’s vader waarover hij nooit heeft willen spreken.
Bij deze wildvreemde mensen, over wier leven een waas van geheimzinnigheid hangt, laat de egoïstische Haille haar dochter achter.
Hoe kunnen deze mensen van Melody houden, als ze haar vader juist hebben onterfd vanwege Haille?
Hoe kan Melody ooit de plaats innemen van haar onlangs verongelukte nichtje Laura?
En welk schokkend geheim kent Cary, Laura’s broer?
In haar vioolspel vindt Melody enige tijd vergetelheid, totdat de donkere wolken boven haar hoofd openbarsten in een helse symfonie…

LIED VAN VERLANGEN
Vertaling: Parma van Loon
Roman
De Kern 1998 (295 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
ISBN: 9789032505769

Het tweede deel van de Melody-serie
Nu haar moeder Haille bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen, is Melody volkomen op zichzelf aangewezen. Verbeten gaat ze op zoek naar de rest van haar geheimzinnige familiegeschiedenis.
Ze wordt assistente en model van Kenneth Childs, die als ex-minnaar van Haille misschien meer over haar echte vader weet. Ondanks haar ontluikende liefde voor haar neef Cary, raakt ze in de ban van deze aantrekkelijke beeldhouwer.
Maar dan duikt uit het niets Kenneths vriendin Holly op. Aanvankelijk is Melody erg jaloers, maar gaandeweg ontzettend blij met de vriendschap die deze excentrieke astrologe en levenskunstenares haar schenkt. Gesterkt in haar gevoelens ontrafelt Melody na een bezoek aan haar zogenaamd gestoorde grootmoeder Belinda steeds meer familiegeheimen en leugens van grootma Olivia en oom Jacob.
Als haar op een dag een recent modeblad onder ogen komt waarin ze haar moeder als fotomodel herkent, aarzelt ze geen moment. Hoewel ze Cary in de steek moet laten, gaat ze met Holly op reis – van New York naar Los Angeles…

ONVOLTOOIDE SYMFONIE
Vertaling: Parma van Loon
Roman
De Kern 1998 (320 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
ISBN: 9789032506513

Het derde deel van de Melody-serie
Als Melody een foto onder ogen krijgt waarop ze haar overleden moeder, Haille, als model meent te herkennen, vlamt de hoop op: zou haar moeder niet zijn omgekomen maar nog leven?
Ze vertrekt naar Hollywood, vastbesloten om alles op alles te zetten om Haille te vinden. Geholpen door haar vriendin Holly vindt ze gastvrij onderdak in een luxe herenhuis in Beverly Hills.
Maar alle weelde kan de pijn niet verzachten van het moment waarop ze Haille terugvindt en de ogen van haar moeder koud als steen ziet worden…
Waarom heeft Haille haar eigen dood in scène gezet en waarom wil ze haar eigen dochter niet meer kennen? Is ze de greep op de werkelijkheid verloren? Tegen beter weten in probeert Melody haar moeder te beschermen, totdat ze moet vluchten om haar eigen eer te redden…
Gekwetst en diepbedroefd keert ze terug naar Cape Cod, naar haar geliefde Cary en naar haar geheimzinnige familieleden. Daar wacht nog een schokkende verrassing op Melody, een verrassing die haar in staat stelt de waarheid over haar eigen verleden te achterhalen…

MIDDERNACHTMUZIEK
Vertaling: Parma van Loon
Roman
De Kern 1999 (288 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
ISBN: 9789032506520

Dit vierde deel in van de Melody-serie beschrijft het leven van Laura Logan, het nichtje van Melody
Voor Laura Logan is het leven op Cape Cod een bijna volmaakte aaneenschakeling van betoverende dagen, waarin ze samen met haar tweelingbroer Cary geniet van de zee.
Totdat kwaadaardige geruchten haar leven binnensluipen en gemene stemmen onuitsprekelijke dingen zeggen over de Logans.
Laura probeert ze te negeren maar voelt zich pas echt weer gelukkig als de knappe, zachtaardige Robert Royce in haar leven komt. Zijn glimlach verdrijft de schaduwen uit haar hart, al blijft ze zich wel zorgen maken over de zwaarmoedige buien van haar broer Cary.
Dan laat haar grootmoeder Olivia op ijzingwekkende wijze van zich horen en verbiedt Laura met Robert om te gaan.
Laura gehoorzaamt en lijdt in eenzaamheid door de duistere geheimen uit het schaamtevolle verleden van de familie Logan, die niemand haar wil onthullen. Maar ze kan de stem van haar hart niet langer negeren en ze vindt de weg terug naar Roberts armen.
Na een heerlijke, zonovergoten zomer pakken donkere wolken zich samen boven Laura's hoofd. Als ze openbarsten in een vreselijke geweld is Laura gedoemd tot een stille en ondraaglijke zielenstrijd...

VERSTILDE STEMMEN
Vertaling: Parma van Loon
Roman
Areopagus/De Kern 1999 (320 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
ISBN: 9789051083088

Dit vijfde en laatste deel van de Melody-serie vertelt het meeslepende verhaal van Melody’s grootmoeder Olivia.
Olivia en Belinda zijn zussen, maar ze zijn totaal verschillend. Olivia is de verstandige, de verantwoordelijke. Ze lijkt op haar vader, een harde man die hongert naar respect en succes. Met haar stabiele karakter zal Olivia op een dag het miljoenenbedrijf van hun vader overnemen en de zorgen voor het welzijn van de familie Logan op zich nemen.
Belinda leeft alleen voor zichzelf. Ze is dromerig, mooi en flirt graag met mannen. Haar ouders, vrienden adoreren haar en de jongens op school liggen aan haar voeten. Olivia heeft altijd geweten dat haar zusje in de problemen zou komen, maar zelfs zij kon niet vermoeden dat de onderstroom van rampspoed aan zou zwellen tot een niet te stuiten vloedgolf.
Dan komt de noodlottige nacht waarin Olivia wordt opgeschrikt door een onmenselijke schreeuw, die komt uit de slaapkamer van Belinda. Daar komt ze tot een afschuwelijke ontdekking: Hun vader verbiedt Olivia en Belinda ooit over deze tragische nacht te spreken, een nacht die ze nooit meer zullen vergeten en die tot gevolg heeft dat de familie Logan generaties lang zal moeten leven met verdriet, leugens en verraad.

€ 16,95
Verzenden kosten koper: Pakket (2526gr)


Slechts een klein deel van mijn boeken staat op boekwinkeltjes. Zoeken in de verdere voorraad is mogelijk op mijn website (zie voor de link naar mijn website bij ‘alle boeken van kajumibooks’). Voor vragen mag u mij natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.
Ik beantwoord een bestelling of vraag altijd, en meestal binnen 24 uur nadat ik deze ontvangen heb. Mocht u van mij geen reactie ontvangen hebben controleert u dan even uw spambox, waar deze soms in terecht komt.
Verder lezen

kajumibooks uit Amsterdam

particulier

Logo kajumibooks

WELKOM BIJ KAJUMI-BOOKS.
Al sinds 1995 het adres voor 2e-hands boeken in goede tot nieuwstaat.
Ik beantwoord een bestelling of vraag ALTIJD, en meestal binnen 24 uur nadat ik deze ontvangen heb. Mocht u van mij GEEN REACTIE ontvangen hebben CONTROLEERT u dan even uw SPAMBOX, waar deze soms in terecht komt.
De prijs die bij een boek vermeld staat is vast.
Een boek wordt altijd goed verpakt! Dit betekent soms dat een boek dat in principe wel door de brievenbus kan, maar dan niet goed verpakt kan worden, toch als pakket verzonden wordt.
Een bestelling wordt zo spoedig mogelijk, nadat het volledige, met u afgesproken bedrag, op onze rekening is bijgeschreven, verzonden. Wij verzenden altijd met track&trace.
Beschadigen of zoekraken van brievenbus- of pakketpost is buiten onze verantwoording. Op het moment dat het boek afgeleverd wordt op het postagentschap stopt onze verantwoordelijkheid. Een pakket wat beschadigd of niet aangekomen is wordt niet door ons vergoed.
Uiteraard zullen wij wel, samen met u, een eventueel niet aangekomen zending zien te achterhalen.
Wij kunnen uiteraard, op uw verzoek, uw pakket ook aangetekend versturen. Dit kost € 9,25 (ipv € 6,95), maar uw pakket is bij verlies of schade dan wel verzekerd (tot een bedrag van € 500,00).
Geen betaalverzoek of tikkie. Afhalen is niet mogelijk.
Helaas is het voor mij niet mogelijk om al mijn boeken op boekwinkeltjes te plaatsen.
De extra titels van een auteur die in een advertentie vermeld staan zijn titels die op het moment van het plaatsen van de advertentie ook op voorraad zijn. Zoeken in de verdere voorraad is mogelijk op mijn website (zie de link bij ‘alle boeken van kajumibooks’) of bezoekt u mijn website www.kajumi-books.marktplaza.nl wanneer u wilt weten wat ik nog meer aanbiedt.
Voor vragen mag u mij natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.
Verzending gaat via PostNL, DHL of DPD met als portokosten binnen Nederland: € 4,25 (brievenbuspakje) en € 6,45 (pakketpost klein formaat (34x28x12) tot 3kg) of € 6,95 (pakketpost groot formaat (100x50x50) tot 10kg)
De hier vermelde bedragen gelden bij verzending binnen Nederland. Deze bedragen gelden niet voor de verzending buiten Nederland. Dit geschiedt echter altijd op de goedkoopst mogelijke wijze.
Koop Slim! Bestel meerdere boeken tegelijk en bespaar op de portokosten. U betaalt dan slechts 1x pakketkosten.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN Andrews, Virginia - MELODY-SERIE 5 delen - 1. MELODY 2. LIED VAN VERLANGEN 3. ONVOLTOOIDE SYMFONIE 4. MIDDERNACHTMUZIEK 5. VERSTILDE STEMMEN

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij kajumibooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met kajumibooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en kajumibooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van kajumibooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • kajumibooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.