Werner, Hans - Geen tijd voor toerisme

Schrijver:
Titel: Geen tijd voor toerisme
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: Uitgave 1968 druk 1 / Pagina’s 124 / Paperback / Ex-Libris op binnenpagina.
Prijs: € 1,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De bekroonde zwerver Werner (kinderboekenprijs 1968), die reeds eerder Per ezel door Griekenland draafde en als Onze man in Damascus van zich deed horen, heeft inderdaad nauwelijks tijd voor de geijkte bezienswaardigheden in de landen die hij bezoekt. Hij loopt niet om de 'vreemde' samenleving heen, maar duikt met huid en haar in het onbekende.
Hij ontmoet wonderlijke mensen, belandt in de meest bizarre situaties en brengt daarvan in woord en beeld op onnavolgbare wijze verslag uit. In de letterlijke zin van het woord gaat hij daarbij 'als Griek met de Grieken' te werk. Zijn ogenschijnlijk nonchalante notities dragen het stempel van authenticiteit; zij vertonen die wonderlijke mengeling van humor en scherpte, van verbazing en begrip waaraan men de geëngageerde ontdekkingsreiziger herkent.
Werners kracht ligt in het understatement. Tussen neus en lippen rapporteert hij juist die facetten van menselijke bedrijvigheid die de gemiddelde toerist ontgaan. Zijn observaties zijn even raak en trefzeker neergepend als de kostelijke droedels waarmee hij zijn tekst illustreert. Warmte en genegenheid jegens de mensen met wie hij in aanraking komt, voeren daarbij de boventoon.

Ditmaal verkende Werner voor u Athene, Israël tijdens de zesdaagse oorlog en het chaotische Cyprus.
Het gezegde van recensent Tom Bouws: 'Ik zou Werner best als reiskameraad willen', zult ook u na kennisneming van zijn bonte wederwaardigheden - volmondig beamen.

INHOUD

Achter het marmeren gordijn 7
Athene in de winter 27
Een tuin om naar terug te keren 43
Mokum 54
Terra Santa 59
The pilgrim's progress 69
Kleine Apocalyps 78
Intocht in Jeruzalem 85
Over Sinai 99
Stiff Upper Hip 110
Verder lezen

De Letter uit Goes

particulier
Beste koper,
Alle boeken die ik hier plaats zijn in redelijke tot goede staat maar ze zijn wel gelezen! Het kan zijn dat delen van een rug of kaft door licht verschoten zijn.
Bestelt u meerdere boeken dan maak ik daar één pakket van wat de verzendkosten aanzienlijk drukt.
Kan de verzending middels een brievenbuspakketje dan scheelt dat ook weer.
Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.
Eenmaal gekocht blijft gekocht.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Werner, Hans - Geen tijd voor toerisme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Letter

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Letter
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Letter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Letter vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Letter kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.