Altena, Ernst van - Een Eend van vijfendertig. Geschiedenis van

Schrijver:
Titel: Een Eend van vijfendertig. Geschiedenis van de 2CV.
ISBN: 9789060745922
Taal: Nederlands
Uitgever: In den Toorn, Baarn
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1983, 112 blz. Met foto's en tekeningen. Afm. 22 x 28 cm. Zonder bijlage (de eend-boekenlegger). Deukje in de achterkaft en enkele blz.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ter gelegenheid van het feit dat het alweer 35 jaar geleden is dat Citroën de 2 CV, later naar Nederlands voorbeeld overal ter wereld Lelijke Eend genoemd introduceerde, verzocht Citroën-Nederland de auteur dit boek te maken. Voor een Citroën-enthousiast een alleszins aantrekkelijke opgave. Hij heeft er dan ook een plezierig lezende, niet te diep gravende uitgave van gemaakt waarin werkelijk alle zaken die met dit unieke vervoermiddel te maken (gehad) hebben aan de orde komen. Vanaf de veel hilariteit veroorzakende introductie, de gedaanteveranderingen die ijverige knutselaars het voertuig lieten ondergaan, de Eend in de kunst tot de wereldreizen die met (opgelapte) Eenden werden gemaakt. Een en ander wordt uitbundig geïllustreerd in zwart-wit en in kleur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.