Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ds. J.P. Paauwe - Paauwe, Ds. J.P.-Preken voor de christelijke

Schrijver:
Titel: Paauwe, Ds. J.P.-Preken voor de christelijke feestdagen
ISBN: 9789072048202
Uitgever:
Bijzonderheden: In Preken voor de christelijke feestdagen zijn preken van ds. Paauwe voor de christelijke feestdagen bijeengebracht.  De gelegenheid die de christelijke feestdagen hem boden, heeft ds. J.P. Paauwe niet ongebruikt gelaten om Wet en Evangelie te pr...
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Preken voor de christelijke feestdagen zijn preken van ds. Paauwe voor de christelijke feestdagen bijeengebracht. 
De gelegenheid die de christelijke feestdagen hem boden, heeft ds. J.P. Paauwe niet ongebruikt gelaten om Wet en Evangelie te prediken en ook om zijn toehoorders ernstig aan te spreken.
”De wereld viert het kerstfeest. Er is de hulst en de maretak, er zijn kerstbomen…, maar wie zegt ‘Waar is Jezus?’ Wie gelooft zijn val in Adam? Wie geeft zich rekenschap van zijn verhouding tot God? Wie, toehoorders, is er tot in het diepst van zijn ziel van overtuigd dat hij, tenzij hij gevonden wordt in Jezus Christus door een waarachtig geloof, te gronde gaat naar ziel en lichaam?”
Het overgrote deel van de opgenomen preken is eerder uitgegeven in de bundels 1948-’50, 1951-’54 en 1955-’57, bundels die ook antiquarisch nauwelijks verkrijgbaar meer zijn.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. J.P. Paauwe - Paauwe, Ds. J.P.-Preken voor de christelijke feestdagen