Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ds. W.J. op 't Hof (de oefenaar van Driedorp) - Hof, Ds. W.J. o

Schrijver:
Titel: Hof, Ds. W.J. op 't-Gij zult Uw volk een schuilplaats wezen (nieuw)
ISBN: 9789057415159
Uitgever:
Bijzonderheden: Gij zult Uw volk een schuilplaats wezen, acht preken van de oefenaar van Driedorp, ds. W.J. op 't Hof, waarin hij Psalm 91 behandelt. Hij werd gedrongen om een bijbels tegenwicht te bieden tegen de hoogmoed van onze regering en van de haar advis...
Prijs: € 15,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gij zult Uw volk een schuilplaats wezen, acht preken van de oefenaar van Driedorp, ds. W.J. op 't Hof, waarin hij Psalm 91 behandelt.
Hij werd gedrongen om een bijbels tegenwicht te bieden tegen de hoogmoed van onze regering en van de haar adviserende wetenschappelijke experts: wij krijgen het coronavirus onder controle. Mensen zullen helemaal niets!
In de preken wordt echter vooral getracht tegenwicht te bieden tegen de alom in onze maatschappij heersende angst. Het is verbazingwekkend om te zien dat wanneer aardse zekerheden onderuit worden gehaald, de wereld niet weet waar ze van angst moet blijven. De Bijbel laat een heel ander geluid horen. Een kind des Heeren hoeft niet te vrezen, ook in coronatijd niet. De Heere wil een toevlucht wezen, juist ten tijde van een besmettelijke pandemie.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. W.J. op 't Hof (de oefenaar van Driedorp) - Hof, Ds. W.J. op 't-Gij zult Uw volk een schuilplaats wezen (nieuw)