Willem Hendrik Zwart - Zwart, Willem Hendrik-Psalmen (nieuw)

Schrijver:
Titel: Zwart, Willem Hendrik-Psalmen (nieuw)
ISBN: 9789050308649
Uitgever:
Bijzonderheden: Psalmen van Willem Hendrik Zwart, voorspelen en koralen voor 150 Psalmen en Enige Gezangen, voltooid en geredigeerd door Everhard Zwart.  Willem Hendrik Zwart (1925-1997) is een van de bekendste kerk- en concertorganisten. Zijn inzichten en vaard...
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Psalmen van Willem Hendrik Zwart, voorspelen en koralen voor 150 Psalmen en Enige Gezangen, voltooid en geredigeerd door Everhard Zwart. 
Willem Hendrik Zwart (1925-1997) is een van de bekendste kerk- en concertorganisten. Zijn inzichten en vaardigheden werden vastgelegd in de vorm van een voorspelen en koralenboek bij de 150 Psalmen. De voorspelen zijn kort, bondig en kernachtig en zeer goed bruikbaar in de erediensten. De koralen zijn, hoewel ritmisch genoteerd, ook voor niet-ritmische notatie zeer goed bruikbaar.
Het Psalmenboek is een compleet werk, dat tevens de basis kan zijn voor verdere studie en ontwikkeling. Fraai gebonden in een linnen hardcover omslag.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Hendrik Zwart - Zwart, Willem Hendrik-Psalmen (nieuw)